letar svar i bibeln

jag hatar det här.
Det gör ont.
jag orkar inte mer.

bbibeln säger ge det tid för allt har sin tid.....



Jag vill ha min kusin till världen.

En blogg om Ett liv.

Here is the truth about truth...it hurts.

När man är liten upplevs världen så mycket mindre. Det är så mycket lättare att vara glad. Är det för att vi får mer ansvar vi tappar den eviga glädjen? Men försvinner lycka med ansvar? När man får barn får man mer ansvar men det blir mer lycka (min uppfattning, jag bara älskar barn). När man blir äldre så blir världen bara större och större.. man inser saker, man inser att världen inte är så perfekt. Är de som gör det? hm nej det tror jag inte heller. Vad är det då som gör att man "tappar" glädjen när man blir större.. Är det sanningen? jag vet inte, jag tror jag funderar vidare på den.


Jag letar efter någon som är emot eller inte för homosexuella.. Mitt arbete skulle tycka det var kul att ha någon med de åsikterna.. Och jag skulle tycka det var intressant, skulle ge arbetet något att jobba med.


Första advent

Första ljuset brinner.
Vaknade upp bedvid Patricia och Vickan på golvet. Alla tre gjorde roliga morgon ljud när vi var tvugna att gå upp. Så fick jag skjus till kyrkan för första söndags mässan på länge. Det var mysigt, kör, avsked av Eva (som kyrkohede men hon komme rvar akvar, tur de annars hade kyrkan förlorat mycket!), tårar, glädje och en massa mer. Var två tjejer som tecknade allt också, var ett tag sen jag teckan själv och lärde mig lite :).  åt min försa lussebulle i kyrkan och gick till bussen.

Är äntligen hemma i mitt egna stökiga rum. Men ska plugga klart de sista på Samhälls uppgiften och sen ska jag städa bort de så blir det fint igen.

Kusin Agnes fyllde 8 igår och hon hade bad kalas upp i Åby, Var kul med en massa barn som sprang runt. Idag ska vi hem till dem för att fika och mysa med släkten.

Det är kallt och trist ute och livet kanske inte direkt känns värt att leva för Men dra på dig en skön varm tröja och sätt på lite jul musik så här på första advent. Då känns livet en aning bättre, det funkade för mig. NU rä de lunch i lilla nöbble!

Äntligen helg

Ledig idag fredag. Riktigt jobbigt att gå upp ur sängen klockan sju som vanligt då. blev en körlektion. Den gick inte lika bar som sist men bra! jag tog även ett egoistiskt beslut idag! Jag ska inte köpa några julklappar i år (kanske en och annan liten? typ till systrarna, de är juh familj!). Detta gör jag för de pengrna ska jag llägga på mitt körkort nu, jag ska slänge upp dem och boken en del körlektioner och gör jag de fick jag även boka uppkörning.. Hjälp de låter stort. Känne mig inte allt för redo. Men Gud hjälper mig och min hjäna säger till andra hjäran och  hjärtat "Jag kan köra bil" jag kan köra bil! måste tro på det, och allt kommer gå fint!

Jag är jätte trött och jätte sugen på godis. Coop vid Maxi har jätte billigt godis! så jag och min syster ska ja bussen >.< ännu en anledning att ha körkort (eller kille med körkort, men bättre att ha de själv). Så vi ska åka dit för att köpa godis och sen hem igen! då är man sugen..

Ikväll ska jag till Patricia och sova där hela helgen. Blir att ta hand om hästana lördag och sen kommer tjejerna så blir det vin och mys pys lördag med. Kan behövad piggas upp lite :) Och på tal om piggas upp så har jag min musse pigg tröja, en skön tröja!

Min morbro ska bli pappa! när som hellst jag sitter på nålar och bara väntar på att barnet ska säga plop jag är ute. Jag vill ha en kusin till en lite söt kille tror dom att det är.
I kyrkan i onsdags så sade Tessan en smart grej. Vi pratde om barn när hon gick för att hämta mat. undertiden hon var borta så hann vi komma in på färg på kläderna. Hon hänger inte med på det och säger när hon kommer "men hallå man kan juh inte bestämma vilken färg sitt barn ska ha" Hon är så oerhört söt flickan.

En blogg om Ett liv.

Jag har gjort många saker för mig själv idag.

Jag stanade hemma ifrån skolan för att återhämta mig, för att få vara ifred ett tag. Jag stanade inte hemma för att plugga idag utan de ska jag göra snart, då jag skulle varit hemma.

Jag var på ungdomshällsan idag och träffade en jätte bra barnmorska, någon Åsa tipsar om henne! Hon fick mig att ställa mig på vågen. Och jag gjorde det utan större ångest, hjärtat dunkade och jag svettades en massa när vi gick emot vågen. Jag ställde mig på den och siffrorna visade 53 Kg. Så fick jag mäta min längd och tydligen så visade den att jag var 159 men i min värld är jag fortfarande 160,02! mitt BMI låg mellan 21 & 22 med andra ord är jag "normal". Sist jag vägde mig var för ca två månader sedan, då vägde jag 56 kg och trivdes inte alls med de. Så att se 53kg kändes bättre.

Hon fick mig även att fylla i ett papper för hjälp. För att prata med någon om maten och allt, allt jag har på hjärtat. Pratade om PUB som inte kunde hjälpa mig för jag föll inte i vikt. Hon berättade för mig att de burkar bara ta emot pasienter när de är för sent. På Ungdomsmottaningen tar dom emot alla. Man behöver inte falla i vikt och vara ett nervvrak för att komma till dom utan de vill hjälpa till. De vill ändra min inställning till mat och till livet. Känns skönt. De skulle ringa idag eller imorgon.

Sedan köpta jag mig en fin tröja. En stor och pösig tröja med mimmi Pigg och musse pigg på ifrån H&M. jag tyckte den var dyr för 250 kr men den blev det! Mamma betalade. Sådant gör mig lite gladare lite bättre.

jag åt lunch idag som mamma tvingade i mig.

och efetr att jag ätit och kommit hem har jag bara legat i sängen och soffan. Det har jag gjort för mig själv idag! Bara för mig, inte för någon annan än bara mig själv för att jag ska må bättre.


Idag vid tre fyra kanske. Då fick jag en konstig käsla. En känsla att vilja äta, vad som hellst bara äta. Jag gick i alla skåp och kylskåp efter något att äta. inget tillräckligt gott eller nyttigt hittade jag, jag kände panik. eller kanske inte panikmen någon konstig liknande känsla. jag hittade något i frysen. Ärtor, majs och paprika. De hällde jag upp i en skål och satt och åt en massa utan. Kändes rätt bra men konstigt.

En blogg om Ett liv.

Dagen har varit åt helvete.
Sov inget i natt, de är ovanligt för mig. jag brukar somna av ren ilska eller sorg tillslut. Men inte igår.
Död idag, missa att arbeta på arbetet igår för jag slösade (igår lät de spenderade nu är de fan slösade) tid på annat.
Var hemma idag död i min säng, pluggade på arbetet. skrivit ihop typ en tredjedel! Bra jobbat på så där 3 timmar så 6 tiommar till och de är klart. klarar jag de i natt och kyrkan ikväll? Varför undra jag är Zuper Zilver Zara! klart! JAG KOMMER DÖ!

Har skrivit om homosexuellas historia idag och skrivit klart vad de krisna och vad islam tycker om himosexuella, Fan kom på att jag glömd elägga till en sak på slutet! ooh bara börja att skriva de med.. Så har vi kvar att skriva om debatten om att homosexuella får ingå äktenskap i kyrkan, skriva dit mina åsikter och tankar och reflektioner om homosexuella, Skriva en källförtäkning, Checka så allt är med som ska var amed, checka målen och sen sist men bäst göra en framsida.  oj jag har en del att stå i!

Känns tomt, skulle spenderat (slösat bort) dagen på honom idag. Och vad gör jag ist? PLUGGAR! Måste skaffa mig ett liv och de är fort.


I can't handle it anymore.

I gave him a chance, twice.
For what? To give him a few weeks to see my feelings welled over?
He, of all the people, made me feel alive again.
By one touch he made my heart go crazy.
By one touch he made me feel beautiful again.
Everything is gone now, because he did not have the same feelings as I hade.

I can't explain how I feel now.
Not for him or for anything, I'm just empty.
Without emotions,
besides sorrow and shame.



En blogg om Ett liv.

Den här helgen har varit den bästa på länge. tyvär har jag skjutit upp skol arbetet allt för mycket men hälsan blir bättre så är det fett värt det.

Denna helg har jag bara njutig av att vara över 18 år. Jag har inte varit ut eoch ränt på några krogar utan bara varit och gjort dte jag velat.
Innan jag var 18 fick jag vänta x antal månader (oftast var de 3 månader) innan jag fick sova över hos en pojkvän eller den man tyckte om lite mer än alla andra killar. Men när jag är 18 så har de sakt att "vi kan inte tvinga dig att sova hemma om du inte vill". Detta uttytjade jag i helgen,jag ligger nu hemma i min säng för första gången denna helg. har spenderat både fredag och lördag natt hemma hos Henrik. Det har varit extremt mysig och vi har kommit närmare varandra på ett annat plan nu. Det jag känner är positivt.

Vi lagade även mat, eller han lagade mat och jag höll honom sällskap då jag är ur usel på att laga mat. Var riktigt trevligt även om han började bli sjuk. Han lyssnade även till när jag sade att jag äter inte mycket mer än så här jag komem rbli över mätt. Sen hans söta taktig för att jag skulle äta mer eller något. men ta lite mer kött sade hen, tyckte de var lite kul. Kommer ihåg Jockes taktig, han lade på mer mat när jag inte var uppmärksam eller serverade mig mer mat även om jag sade att de räkte. för jag äter alltid (iallafall försöke rjag med det) äta upp allt på min talrik. för jag har fått lära mig att de är oartigt att inte äta upp.

en helg av mycket gratt. Nu återstår bara att ta igen skolarbetet också. Jag började idag med det lite. är ledig imorgon också så tänkte ägna den dagen till att studera och ta igen mig. Men nu är sängen lite varmare och jag är rätt trött kanske kan lura hjärnan att han ligge här hos mig, Vi testar. god natt!

En blogg om Ett liv.

New moon var en bra film. satt och hyperventelerade ett bra tag.. hade jag inte läst bokcen så skulle jag nog dödt i en hjärtatck...

igår fredag var jag ute och åt kina med patricia, Emma, vickan, debbi och sen hennes kompis(namn?). Riktigt roligt. Skit vad folk runt oss måste tyckt vi var jobbiga men oj vad kul vi hade. Jag säger bara kan man inte skricka eller sticka in sig när någon pratar får man aldrig prata när dom är i gång xD Hahaha. Riktigt roliga hade jag! Sen blev de bio för dem och jag åkte hem. Moa fick sova i min säng i natt för jag tillbriingade natten hos Henrik <3

Idag har jag städat hela huset, duschat Ebba (hunden) och sen spelat familje spel. nu klockan halv sex gör jag lunch (dåliga mat tider) och om någon timma kommer henrik och plockar upp mig för en mys kväll hemma hos honom. vi ska åka och handla lite till maten vi ska göra (kött, pomme och sås) sen blir det även bastu och film. och självklart en massa mys! i natt blir de sova i dubbel s äng och ha eget täcke som han inte kan tatta, hahaha. ha en mysig kväll. jag vet att jag komme ratt ha det!

Kramar ifrån en gladare zara

En blogg om Ett liv.

maten går svårare och svårare trotts försök.. men självförtroendet ökar sakta men säker. Tror Henrik gör en bra förändring i mitt liv. Efter lite tårar, alkohol och en massa pussar hittade vi varandra igen. Allt känns bättre och de blir bättre och bättre. Vi lär känna varandra på ett positivt sett, Vi kan prata lätt om allt och de är en orehört skön känsla. I hans närhet kanjag slappna av och bara vara Zara. Tror de kan sluta gott med stål Henrik (som min moster har döpt honom till).

Ha en bra torsdag. det ska jag.

Vi ska iväg och se new moon ikväll. Jag, nella, Frida (Nellas kompis) och Emilia!

Ennu en unik dag!

Min dag har varit unik.
började en ny kurs idag, filmkunskap på kungsgård (iv-valet). Först började jag att försova mig, skulle tagit bussen som går 7.10 (en tidigare än vanligt). Men vaknade så där 7.04 när mamma kom in och sade att det var frukost! Oj oj sket i att jag kom försent och knallade till kungsgård så där 9 min sen. Inte en a ning om vart jag skulle, tänkt att jag frågar första bästa lärare. Så har jag turen att fråga läraren jag ska ha(!) riktigt flyt hade jag! verkar en rätt seg men vettig kurs ändå. Inte bara se påfilm ;)

När jag kom in i filmsalen var alla redan där! Och jag var inte med på listan han hade.. någon kille bakom mig viskade till mig i örat "jag tyckte väl att det var du Zara". Jag tittar på människan och innser att jag inte känner igen honom... försökte placera honom och gissade på att jag träffat honom inom kyrkan. Han pratar och pratar han fick stå för pratandet då jag inte är över social på morgonen. men sen när han ser förvånade på mig när jag nämner kyrkan så blir jag orolig. Vart känner jag denna människa ifrån?! men när tiden går så säger han "Niklas". Jag tror de är Niklas Johanssons vän! Men ska gå samma kurs som honom i 10 veckor någon dag lär de klicka vem han är!

Träffade Emilia tog en chi latte och satte oss på Mc. pratad eoch missade hennes buss. Sen på väg till bussen träffade jag Carl ntez. vi gick till MC där han tog en latte och vi pratade en massa vi med tills han var tvungen att jobba och jag drog mig till gymet! Där spenderade jag 1 ½ timma och tränade hela kroppen och kondis.

Sen gick jag till bibblan för att hitta lite histora om Snuset i Norrköping! dte fanns massor massor!! Men fick inte låna hem skiten (!) så jag och Emma måste ta oss ända dit för att läsa allt. kommer ta timmar asså. Men värt för ett skolarbete.

Sen så tittade moster och Henrik snett på mig då jag ville äta spageti och satzike (stavning?). Men jag åt det ändå med majs till. Och han vågade smaka och sade att de inte var för farligt!!

När jag städade hittade jag någon massage olja i en systempåse helt random i min garderob. Blev dagens expriment.. Henrik fick en massage :) Var tydligen skönt också, visste inte inte om de verkligen kunde vara sant så prövade även på Nella innan hon somnade.. Men tycligen var de skönt på henne med. Jag kanske inte är så dålig?

Mysig kväll, glädjen har bara hoppat runt en massa :)
Kommer bli en mysig lördag hoppas vi vi. You and me <3

Tankar

Har du någon gång tänkt på att du är en människa av så extremt många men ändå så unik? det finns inte en ända människa som är precis på pricken som en själv. Man kan hitta likheter och motsatser men aldrig är någon precis som en själv. Ingen kan helt veta vad det är med den personen eller vad den tänker och känner fullt ut....

Man tänker på ett sätt som man själv bara vet om. Man har drömar och mål som man vill uppfylla i livet. Saker man vill göra och saker man vill se. saker man vill och inte vill... Så har alla människor det. De bildar en bild av sig själv i huvudet med saker de vill ska ské.

Sedan så finns det något som kallas kärlek. Det gör att två människor mer kanske helt olika åsikter eller helt olika mål hittar varandra.  Ibland går det ihop och ibland bryter de. Man har för olika mål med sitt liv.

det är sjuk att man kan ha så olika mål och drömar att de skiljen två människor åt. Att de är så starka att de klarar inte av att leva tillsammans trotts att de känner starkt för varandra.

Dom tankarna har gått i mitt huvud idag. Det finns så många människor.. och man ska gå ihop med de flesta.. Det är rätt sjuk hur många olika människor det finns. Alla exakt alla är unika på sitt vis. Det är lite mäktigt. Gud har gjort ett bra jobb.

En blogg om Ett liv.

En lång helg. började redan i onsdags. Skulle ha pluggat så mycket tänkte jag.. men jag började idag och kom på att jag måste till biblioteket så allt sket sig ändå.

Fredagen var så där extremt seg och otaggad till allt. Kom på mig själv att jag inte alls åt så där jätte bra. Dagen började hemma hos pappa med systre i nullet i pappas 90 säng. Så had ejag min bästa körlektion någonsin! blev en tur ut till torshag dä rmoster har baby feber. bäbs bäbis och bäbis! Ojoj.. Men sen åkte jag även en sväng till Henrik då han var snäll och både hämta och lämna mig.

Hemma var det lite si och så. De var vilda samtal men de löste sig framåt kvällen och vi åt tacos. De var allt jag åt den dagen, känns inge vidare faktist. Dåligt gjort. Men blev sängen skapligt vid 2 där.

Lördagen var en familjedag. Vi gick på stan och letade kläder då jag var expert på att inte hitta något.. Inget kändes bra. Att gå in i provhytten och se mig själv i alla vinklar. Se den så kallade rumpan som killar då ska tycka se bra ut.. hmfattar inte de dom ser i de. Sen magen som hänger ur byxorna och de små myggbetten som stiker ut som bullar. kändes bara inge bra att gå in där just den dagen. plusa att inget satt bar eller snyggt. SÅ vi gav oss iväg för att äta thilmat även om ingen var direkr hungrig men lunch skulle vi ha.

famåt kvällen var henrik här och vi bara pratade och busade en massa. Sen så hörde Arre av dig och vi gjorde planer att gå ut på krogen. jag som har piercing har sakt till mig själv att jag inet sak drick aförsen Sofie firar sig eller Winnerbäck. bröt de med två drinkar av  orgas. Rätt goda men bättre blandning i norrköping. mindre bra bartener, då jag visste vem bitchen var ( ledsen men tycker verkligen inte om henne och när hon insåg vem jag var så blev hon inte snällare, Gud vad folk kan vara anurlunda emot en bara för vem man varir tillsammasn med). men blev en lyckad kväll! sprang till tåget på så där 3 min. Kände att min kondis är bättre än jag tror.

väll i Norrköping upptäcker jag Linnea och Oscar som åkt samma tåg. trevligt. så kom Hnerik ifrån krogen för att kramas innan skjusen hem kom.  mysigt. Så kom jag hem och fick hålla mig vaken för Henrik vill prata en massa. somnade vid halv 4.

Så efter 6 timmars sömn så skulle jag upp igen. Lovade moster att följa med till mina kusiners skola och hjälpa till att göra saker som de ska sälja sen. Blev ett jatzy i ull! riktigt coolt! sen fick jag veg mat på skolan där (inet så farligt som det såg ut!). Och äntligen hemma för att vända igen. Morbror Tony fyllde 34 i måndags och de ska firas! blir att köpa present och sen fika där. Sen ska väll henrik komma en sväng med antar jag. Mys.

nu åker jag. och där var min långa helg. ha en bra söndag


Kyrkans människor tar fram mina bästa sidor <3

Jag har spenderat min dag i Linköping på en konfirmand ledardag. En dag bara för oss, en dag av glädje och lust. En dag (som jag ser det) att må som bäst. Att umgås med människor och bara få springa runt och kramas hur mycket man vill med människor som vill kramas tillbaka.Kramar som innerhåller så mycket värme och kärlek. Det finns knappt något bättre. Människor som prata och skrattar med och åt varandra. Sedan att det är oliak seminarier man göra tillsammans såg jag bara som en lite bonus. Jag valde att sjunga och sedan film. Hade riktigt roligt på båda två och dom som inte var där missade verkligen något roligt! De som inte var där över huvud taget missade dessto mer! En bra miljö att vistas i. Vi äter rätt mycket med! oj oj idag är min mage stor och hård på en massa saker. Kyrkan föder oss med en massa god saker, undrar om de ska äta upp oss tillslut, som häxan i hans och greta.. Kanske måste skaffa mig en pinner eller en salt pinne för att öva mig att inte äta upp den!

Se bara så mycket vi åt på 6 timmar. Först fick vi frukost när vi kom dit (som om jag inte hade ätit de innan? men ändå åt jag två), sen 1 timma senare blev det vatten och godis, en timma efter det blev det lunch och en timma efter lunchen blev det fika! Men vi har kul när vi äter tillsammans.

Jaja, efter denna underbara dag o linköping så åkte jag hem och insåg hur bra jag har haft de under dagen och började känna mig lite ensam. Ändå var hela familjen hemma + syster Nellas pojkvän Kenny. Helt sjuk att man saknar alla andra när dom är hemma.

Men för övrigt har jag bara tagit en promenad med Henrik och pratat ut om allt så nu vet alla det också och vänner är vi iaf :) han är en bra kille han!
Och så ska jag sova hos min pappa ikväll, gör det för syster Nellas skull. Hon tycker det är tråkigt utan mig här. Sen så tänkte jag träna core imorgon vid 8! om jag orkar upp.. annasr blir de gym efter körlektionen... träna ska det göras iaf!

Sova snart, kanske! Svårt att sova nu när de är rätt mycket.. Speciellt idag när maten har tagit stor kraft. många tankar idag eftersom de blev mycket mat idag.. Ska tvinga i en kvällsmat med! Ska även dela en 90 säng med min syster >.<

En blogg om Ett liv.

Äntligen går något uppåt.. Mamma färgade om mitt hår idag. Dte blev mörk brunt. Det blev lite väl mörkt men det duger bättre än de blonda. Helen och jag gymade idag och hon sade att mitt hår var snyggt trotts att det var blont och att det bara skulle ta tid att vänja sig så tänkte jag på de.. och började gilla den en aning. men färgade om de mörkt ändå.

Sedan ringde jag även piercaren idag om byte av stav. Och fick en tid redan idag fick komma mellan 18-20. Så ska dit snart så efter det blir det spa på grand hotel med kyrkan. Så länge jag inte dricker klorvattnet skulle de gå bra sade hon. Och håret får ändå inte komma nära de där bläiga vattnet så de ska gå bra :)

känns lite bättre idag iaf, det behövde jag. maten idag har dock gått riktigt dåligt. Men det komme ruppåt snart. ksa ta mig ett äpple innan jag går nu.

ha en bra onsdags kväll.

En blogg om Ett liv.

Hjärtat gör ont, ögonen är fyllda med tårar som sakta rinner ner en efter en ned för kinderna. Att man aldrig lär sig.

Kanske ändå inte var meningen? Kanske inte alls är redo för det här, är allt ifrån klar med mig själv. Men varför gör det då så ont, för oss båda? Jag vet inte, jag vill bara ha en varm lång kram ifrån någon som menar att de tycker om mig och inte kommer lämna mig.

Hatade denna dag redan när jag steg upp för att åka till skolan i 90 mins historia. Då bussen är så där 3 min för tidig som gör att jag missar 1 av 3. De andra var så klart 5 min efter (de brukar ligga precis efter varandra) och jag sprang till hållplatsen för att vänta... Blev en rätt stel och jobbig busstur. Blev en svår historia uppgift om snus helvete. För att sedan få lite ljus av studievägledaren. Sedan en runda på stan så kroppen blir helt slut och humöret är kasst igen.

Köpte avfärgning för att håret skulle bli fint igen.. Men blev krit blont i botten och mörkare i längden. Underbart FUL! Håret gör så himla mycket, man tror inte det men så är det! Känner mig total jätte ful. sen råga på det så blir det pannkaka på förälskelsen.... jag står inte ut med en dag som denna. Vill fly, vill dö, vill sova, vill bara vara glad igen...

Hjärtat gör fortfarande ont och tårarna tycker om att komma nedåt.

10 nov, 2009

Jag vet inte vad jag ska skriva. Allt känns så grott och trist. Jag känner ingen direkt glädje mer nedstämdhet. Jag har lust att hets äta men ändå att inte äta något alls. Jag har lust att ligga och gråta men ändå bara tjura. Jag känner mig totalt splittrad... Är det vädrets fel? eller är det något annat?

Jag förstår mig inte på mig själv idag, alla känns så kalla men det kanske är jag som är idag? Jag går som i mig egna lilla värld och försöker tränga mig in i den "vanliga" världen där alla andra lever. Men jag misslyckas om och om igen. Inget känns så där på topp, vad hände med förälskelsen? hm den är grå idag... Riktiga känslor? Ingen vet, inte han inte jag. Vad är detta med Kärlek? Man tror man vet, men gentligen vet man inget om det. KÄnns tungt. Men som alla äldre säger kärleken består det är bara föremålet som ändras, kan dte vara så? Jag vill kunna tro på en riktig kärlek, en stor krlek som man går igenom allt med. Men jag kanske är lite för mycket för filmer och lyckliga slut som har gjort att jag tror på det? Jag vet inte, idag är inget bra.

Funderar på att glädje shopa men har inte råd med det egentligen, pappa kanske betalar? Har lust att göra om håret, igen. Gå och få en färg i håret, kanske får mig att bli lite gladare? annars funkar allti shoppa på det esta. Det är sjuk men det är sant. Handla gör mig gladare men det kan bli sjukt dyrt och sjukt beroende framkallande! Farligt. Men ska nu ge mig av till studievägledaren för att byta mitt Iv-val. Jag har dans i nuläget men jag känner att jag verkligen inte orkar dansa. Vill ha något mer roligt som jag inte behöver röra på mig. Hm låter som en tjockis.. Men men.


Nov. 9, 2009

Min kropp fryser, så där extremt. Hm kanske behöver lite energi med. För en gång skull utnyttjar jag att jag har en massa hål timmar. Jag kom till skolan redan vid 10 för ca 10 min handledning till projektarbetet. Kom fram till att jag måste nog sätta fart ordentligt! Plus att det ska bli en föreläsning av det jag jobbar med. Den kommer att handla om sexuella övergrep, vad det är och vem som kan göra något sådan osv. Den kommer först och främst rikta sig till ungdomar som går i 8 och 9 för de är så pass unga och behövs varnas för de tycker jag. Ska bli lite kul!

Men eftre den hanledning så kom jag på att jag har inte alls pluggat i helgen, kanske haft det lite väl bra nu! Menjag fick psykologin klar i tid ändå (den jag glömde och har redovisning på idag). Sedan fick jag även klart matspjälkningen! Så nu har jag samhällsarbetet och ta igen och projektarbetet. de är två stora arbeten men ska npg gå att finna tid att göra dem med! Men klckan är redan 13.20 och matan stängde för någon timma sedan insåg jag just. Blev ingen lunch för min del, för hinne rinte alls ner på stan för att köpa mig något. Knaske en macka i caféterian? då blir nog mamma glad.. Hm.

Jag orkar inte plugga mer för idag, eller med den här gången. Har gjort en massa och jag behöver röra på mg en del. börjar om 25 min nu :) Dags att röra på sig för att orka nästa lektion! Ha en bra dag kära läsare!


Dikt

En dikt som fick mig att reflektera och min tro blev starkare!

Fotspår i sanden

En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick längs en strand tillsammans med Gud. På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram. Han märkte, att vid varje period i livet fanns spår i sanden av två par fötter: det ena spåret var hans, det andra var Guds.

När den sista delen av hans liv framträdde, såg han tillbaka på fotspåren i sanden. Då såg han att många gånger under sin levnads vandring fanns det bara ett par fotspår. Han märkte också att detta inträffade under hans mest ensamma och svåra perioder i sitt liv.

Dett abekymrade honom verkligen och han frågade Gud om detta. "Herre, Du sa den gången jag bestämde mig för att följa Dig, att du aldrig skulle överge mig, utan gå vid min sida hela vägen. Men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det funnits bara ett par fotspår. Jag kan inte fårstå, att Du lämnade mig när jah behövde Dig som mest".

Herren svarade: "Mitt kära barn, jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tider av prövningar och lidande. när du såg ett par fotspår - då bar jag dig".


Give peace a chance

Helgen börjar att ta slut, och det är snart en ny vecka i skolan.

Var i kolmården i lördags, konfirmand dag för konfirmanderna i Norrköping. Kan säga att man blir lika förvånad vilka som läser ens blogg. Känns skönt att veta att det är någon som gör det och visar att de verkligen bryr sig. Trivs inom kyrkan så enormt, kom på tanken i lördags hur ska de bli när jag flyttar till (antagligen) Götebborg och ska plugga vidare. Jag vill ha de intresset förtfande, hoppas de är lika glada och trevliga där och lika lätt att komma in där som här! Men var en trevlig dag där med många kort och skratt. Känner att där är jag mig själv fullt ut och blir accepterad. Spelar ingen roll om jag skulle se ut som en bonde (som jag gjorde i lördags) eller om man kommer i mys kläder man är fortfarande samma människa i deras ögon. Det är skönt att veta, sedan att vi alla delar samma tro är bara så extremt positivt!

Sedan när jag kom hem var jag helt slut och död. Blev en sväng till sängen med datorn. Efter en allt för lång stund kom Henrik för att mysa med mig! Vi fick äntligen foten ur sängen och gick en kort promenad som vi alltid gjorde innan. Blev pizza hemma den kvällen, den nyttiga pizzan säger jag. det är fullkorn som botten och sedan ända onyttiga är osten, men vem tänker "oj vad onyttig jag är" om den tar ost på en smörgås? inte för många. Den pizzan äter jag tills jag nästan spyr, så råkade jag glöma bort att Henrik faktist låg i min säng och väntade på mig!

Oftast när jag har ätit och speciellt när det är någon som pizza eller är över mätt så får man inte röra vid mig. Över huvudtaget, känner mig så fet och klumpig. Mår mer illa då och kan även börja gråta dte är hemskt men det är sanningen. Men just igår hände något som jag inte alls är van vid, han tog i mig och jag var berädd på att be honom bara vänta ett tag. Men den där känslan kom aldrig, jag bad honom bara håll om mig mer och blev bara gladare. Det slutade med att vi tog bilen (han som körde då jag inte har körkort än) hem till honom för att se på tv med hans pappa. Och även någon mys film bara han och jag. sedan så höll jag på att somna vid tre och det blev sängen för oss båda. Han försökte hålla mig vaken med en massa ljud men det funkar aldrig på mig när jag verkligen vill sova, det märkte han med. Sista jag mins var att han sade "Jag tycker om dig med" sen somnade jag in gott.

Hade glömt hur mysigt det är att vakna upp bredvid den man tycker om. Att krypa närmare bara för att höra honom andas. Morgonen spenderades med att dra sig i sängen nästan en timma tills han drog upp mig ur sängen. Sedan kom det jag verkligen fasade för idag, frukost. Brukar inte må allt för bar efter det speciellt inte om jag inte har vaknat tillräkligt (då det kan ta tid för mig). Men blev en macka och gullig som han är kommenterade han inte att jag "bara" äter en macka till frukost. kändes så skönt, andra kommenterar det och försöker oftast få mig att äta mer. Men vi spenderade våran morgon (okey förmiddag) framför Tv'n mysande i soffan. hans pappa som ska åka iväg lade en fin kommentar " bra då har Henrik en barnvakt när jag är iväg sen" då han ska till Thiland. Får vi se hur de blir :)

Blev en trip till Åby centrum för att köpa farsdag present. Jag köpte till morfar bara. Blev tre apelsiner för jag äter alltid upp dem för honom och han älskar dem. De blev väldigt uppskattade, nog mest uppskattade av alla presenter alla kom med. Han sade att jag hade en tanke bakom allt. Blev en massa fika där och jag insåg när jag gick där ifrån att jag nog hade ätit för mycket då jag mådde lite dåligt över det. Blev sur och kändes inte alls bra och väldigt lätt irriterad.

Väl hemma blev det mat (kanske inte det jag just var sugen på att göra) men jag åt mat med. En del iallafall. Snart ska jag och syster Nella till våran "riktiga" pappa. hans farsdag present ifrån oss blir att vi sover där tillsammans då det inte händer alls ofta. blir nog mat där med, fast vid 22-23 tiden då chilenare ofta gärna äter på kvällarna.

En blogg om Ett liv.

hm, dagen har pendlat från bra till mindre bra till bra och mindre bra. Kändes skönt att provet idag kändes så bra. Men när jag hade fått upp skrivandet så gick självklart brandlarmet! Och vi fick 15 minus på tiden. tur att jag barar gjorde halva! Så det kändes svin bra, Sedan även historian var rolig trivs med Emma. Vi pratade även djupa saker!

Efter de blev de en promenad och fika med Denisé. Väldigt mysigt, men hon verkar inte vara på topp som alltid annars. Kanske hösten som tagit? men efter fikan så blev det stan med pappa och Nella. Fick ett pra underbara sockor eller strumpor eller jag vet inte vad de är mer än att dom är sköna! och sen köpte vi vax till min lugg (som står rakt ut annars!) och sen fick jag även baltsam till mitt hår :) Henrik komme rnog uppskatta de mer än jag, för håret blir inte lika tovit meen de blir mer flygit. han är så erehört bäst på att pilla i håret, skönt värre!

Men efter stan träffade jag självklart Henrik ett tag. Riktigt mysig stund vi fick till! Även om jag stod och fixade håret i evigheter och sedan sprang runt i mitt rum i underkläder för jag inte hade en aning om vad jag skulle ha på mig. Så blev hans första gång att se mig i underkläder, lite kul så där på ett hörn. Kanske lite väl info för en del? men jag tyckte det var kul! Sedan var han så snäll att skjusa mig till kyrakan (där Gabriella hade välgörenhets fest för barncanserfonden) innan han åkte vidare till sina vänner. Det är sjuk vad man kan sakna en människa som man precis har träffat!

Men i kyrkan sprang jag runt som bara den och var så här över glad igen som jag brukade vara förr! Kändes riktigt skönt att bara få vara glad! och det är hans förtjänst, mycket av det iallafall <3 men blev arabisk (eller är var det syriians(?)) mat.  jag köpte två lotter med, 10 kr är inte så mycket när de går till något bra! Men otur som jag alltid har så vann jag inget.  Men tur i kärlek och otur i spel? har mycket hellre tur i kärlek! <3

Sen kom jag hem till Jenny Klint för att vänat på bussen. Prövade hennes Bal kläning! de var de jobbigaste jag gjort på länge. Tog av mig kläderna bara så där.. kändes en del men jag stod emot det! och prövade den. Men jag är större över bröstkorgen och överkroppen över huvud taget tror jag så grag kjedjan gick inte upp.. Kände mig riktigt tjock då. var jobbigt! Men tur som var är jenny trevlig och social och vi kom lätt på andra tankar.. kanske tur det. Vill inte gå under igen. Måste kämpa mer emot detta.

Saknar Henrik <3

En blogg om Ett liv.

Det var ett tag sedan jag skrev.
Har hänt mycket men ändå inget alls. Jag har kommit hem ifrån de roliga norge för över en vecka sedan. Faster har lärt mig att äta me roch gjort magsäcken större. Så jag äter en aning mer nu för tiden, har dock inte lär mig hur mycket en klarar av än blir lätt övermätt. Mår mindre illa faktist.

Jag tog även hål i min tunga för ca en vecka sedan. Känns bra det. Åt inte alls mycket på fredagen och det kände jag på lördagen.. Men var så svårt att äta. Men får iallafall äta vad jag vill! Och nu nästan en vecka efter så är tungan nästan i normal stolek. Skännt bra att jag vågad egöra det. och Alla som sakt att de inte gör ont. SKIT var ont de gjorde! Säger bara AJ och Emilias hand blev mos! men med piggelin och is har allt blivirt jätte bra.

Sen när jag tog den hade jag avsikt att vara singel minst till januari iallafall. Men den sakden sket sig nog, och det är väldigt svårt att låta bli att pussas.. och när man väll pussas är det svårt att inte använda tungan.. Tur att jag har en för stor stav som stoppar mig iallafall. Och relexer som känenr av när han har glömt bort det eller bara jävlas. Han är söt han. Trodde inte alls det skulle bli något mellan oss när vi gick våra promenader om nätterna. Men han var en underbar kille och jag föll för honom och är så där mysigt kär igen. Konstigt nog mer än vanligt, och saknar honom som ingen annan innan. Det är jobbigt att ha den här oerhörda saknaden, tur att han bor nära och har körkort <3 han var här idag innan vi skulle äta bara för att spendera tid med mig.
håll tummarna för att det inet ska snöa eller regna imorgon så vi tar samma buss. Annars tar gull bilen juh! Vill med ha körkort.

Livet börjar repa sig sakta men säkert, det känns bra. Jag borde väll ringa någon psykolog, men nu när allt är så oerhört bra känns det inet så nödvendigt!

Han får mig att le som aldrig förr, han får magen att pirra som jag inte trodde skulle vara samma sak igen. Han får mig att stanna upp med blicken och bara sten glo på honom. Jag tror jag är kär, är varm i hela kroppen

jag vill må så här hela livet ut <3

RSS 2.0