En blogg om ett liv

Allt känns bara bajs, känner mig ärligt talat helt värdelös på allt.. Exakt allt, lyckas inte med så mycket inom dom "smarta" sakerna... Har så mycket vilja och envishet men kommer inte för långt.

ibland känns det som om det är för bra för att vara sant.. eller som om de går bra för att de ska gå ännu dåligare igen..

För är man där uppe på toppen, högst upp, då kan de väl bara gå nerför?
Idag så var jag på praktiken, hade de rätt okej med barnen. Kommer för att äta lunch och blir tillfrågad om 4 veckors jobb, vilket jag självklart tackade ja till. Ska få chansen att vara med den bästa åldern av barn. Kommer ha de super kul.. Men flaggan i topp tog jag mig till skolan för att få hjälp att söka vidare.

Väl där inser jag att jag kanske inte ror iland med alla mina poäng som var tänkt.. vilket innebär att hela detta "extra" år i skolan för att undervika com vux har varit helt onödigt. För ror jag inte i land kommer jag inte alls in någon stanns och behöver läsa upp på com vux och hamnar där med i den kvoten som jag ville undervika (de blir svårare att komma in någon stanns efter gymnasiet).

Men jag sökte ändå. Det kan kanske (?), Gud kanske har skapat den vägen för mig. Det kanske ändå blir en liten präst av mig, eller lärare. För det är de jag har sökt nu.

Jag orkar inte mer nu, jag har gråtit så jag är helt slut. Mina ögon är jätte trötta och mitt huvud känns som en stor deg.. Jag borde sova. och plugga.

En blogg om ett liv

Jag hittade en ny bok på Hageby Centrum igår när jag var med Emilia. Den har mönster om hur man virkar olika saker.. Jag började med de lättaste i boken, morötter. Så här blev de

 

Den som är "död" gjorde jag först men en allt för stor virknål så den är inte jätte bra.. men den lilla blev jag helt okej nöjd med. Försökte göra så den fick en glad mun men de var svårare än de ser ut.


Idag var jag på stan och köpte den mindre virknålen.. och så nu har jag börjat på en liten mus, men den är lite svår. Ska dock inet ge upp i första taget. Det är kul i en viss period att hålla på med virkning.
Igår bokade jag även min resa för att hälsa på min kusin i norge, 18-22 april blir jag borta. Jag reserverade ingen sittplats till mig så jag ska ta med virkningen då jag inte kommer kunna sova ifall om jag tar någons plats. Men kan bli många härliga mjukis djur. Nu ska jag nog fortsätta med min mus här :)

En blogg om Ett liv.

Det var ett  bra tag sen sist jag skrev något, något vettig över huvud taget.
Just nu är jag så där super trött som jag oftast är, men ikväll är jag glad också. De roliga kan jag spara till imorgon, eller någon dag för iimorgon är en lång dag på jobbet och funderar på om jag sak överraska Erik med att sova där hos honom. Vi har roligt tillsammans, tycker om de sällskapet.

Har läst bibeln idag, eller en del av lukasevangeliet. Eller blev 7:36 - 8:3 så de var en del, den läste dom i kyrkan idag, tror jag.. jag var inte med när de läste evangeliet pga att jag hade söndsskolan. Det handlar om en kvinna som är syndare.. hon tvättar Jesus fötter och ber om förlåtelse .. och Jesus ger henne förlåtelse flr henens synder.. Men det är en rad som fastna i mitt huvud "Den som får litet förlåtet visar liten kärlek". Jag tyckte den var bra och stämde.


En blogg om Ett liv.

Älskar ni någon? Älskar du någon så att när du ser smärtan i hans/hennes ögon så gör det ont i hela dig? Jag älskar någon så mycket.. Min mamma.

För någon vecka sen så hade min mamma så ont i ryggen att hon knappt kunde röra sig, inte sitta för länge, inte stå för länge hon kunde inte göra något alls utan att ha ont..  Att höra henne ha så ont fick mig att brista. Det låter konstigt men jag älskar min mamma så mycket att hennes smärta gjorde ont i mig. Hur sur jag än var någon av dagarna, hur trött jag än var i kroppen själv, även fast jag hade lov och skulle vila upp mig så kämpade jag mig upp ur min säng många gånger bara för att fråga henne om hon behövde något om jag kunde göra något..

Jag gjorde en del tvätt, diska, gick ut med hunden även om allt kändes bajs. För vet ni? jag älskar min mamma.

Bara det jag ville för stunden, för de är viktigt att säga hur mycket man älskar någon och min mamma ja hon betyder mest.


RSS 2.0