Ullared

Okej Ullared avkarat! tänkte skriva ner vad jag köpt och visa vad jag insåg att de är rätt billigt fast de låter mycket!

Så vad köpte jag (?) :

- Skinn jacka  299:-
- Kofta    99 :-
- Svart linne    39,95 :-
- Lack leggins (fast jag aldrig skulle ha de)  94,95 :-
- Svart läderväska 129:-
- Deospry  23,95:-
- Tunna strumpbyxor (5 pack) till våren (hudfärgade & svarta) 29,95 * 2 = 59,90:-
- En pocket bok till mamma 39,95:-
- BH (en svart & en vit) 59,95 *2 = 119,90:-
- Trosor 19,95 *3 = 59,85:-
- 5 pack strumpor 29,95:-
- Littlest Petshop (till lilla lilla syster) 29,95:-
- Hårinpackning  15,95:-
- Nagllack  9,95:-
Detta kanske inte är så intressant men de får en menning i slutet sen!
- Svart kavaj 99:-
- Fia med hutt 49,95:-
- Nalle (me to you) 49,95:-
- Present (hemligt eftersom han kan läsa de här) 82,85:-
- Hårborste  29,95
- Plastpåse 2:-

Detta är nu 28 varor som blev allt som allt 1362,95:- Sen köpte jag en bok till mamma som jag ska få pengar för vilket blir - 39,95:- Som blir en slutsumma på 1323:-. När jag såg siffran tänkte jag OJ det är ca en halv månads pengar.. Skit hur kunde jag göra av med så mycket pengar?! Sen tänkte jag ett steg längre.

27 varor betalade jag som blev 1323 kr. Genomsnittligt så kostade varje vara mig 49kr/st, vill säga nästan inget alls för de sakerna jag köpte! Skulle aldrig någonsin kunna köpa så mycket för så lite här hemma! Då blev jag mer nöjd och såg det ljusare att jag åkte till Ullared med min syster!


En blogg om Ett liv.

jag borde sova. ska upp kl 4.15 imorgon för jag och syster ska till ULLARED. Kolla om man hittar något fint va :)  fast att åka 4.45 för att ställa bilen på pappas jobb sen gå ner till gammla bussstationen för att vänta på åatt bussen till ullared går kl 5.30 känns mindre kul. Hoppas på ett glatt humör, bådas humör...

Mackan är gjor och ligger klar i kylen, kläder ska tas fram, hundbajs påse (spypåse), näsdukar, vatten och Pengar.. + mp3 med ett få tal låtar på. Det blir en bra resa till ullared imorgon.

nu ska jag duscha och sen sova. God natt världen

En blogg om Ett liv.

Låg i Eriks soffa och tittade på teen mom idag, så där super länge. Var när dom intrejuva dem och visae olika klipp från de gångna året och sen prata de om dem. Var jätte kul att ligga och titta på med tanke på att jag följt det rätt slaviskt.

Amber som har en dotter med Gary som hon bråkar med väldigt ofta dom var där. Och man fick se klipp när hon slog honom när hon kallade honom en massa dumma saker utan att han gjorde något tillbaka utan höll fast henne lite lätt och gick där ifrån sen.. Tragist. Tycker så synd om deras barn! Dom bråkar alltid öppet framför henne.

Men Amber sa något jag reagerade på, något jag kunde känna igen mig i. Dom pratade då om hennes killval att Gary var jätte bra för henne om hon bara slutade att slå honom osv.. Men att hon har dejtat andra "fel" killar under denna sesong. Och psykologen frågade henne varför hon dejtade de här killarna och varför honinte försökte få ihop de med Gary.. Då svarade hon något i stil med att när hon är med de "dåliga" killarna så fick det henne att känna sig bättre. Att hon inte var så jätte dålig, medans när hon var med Gary som är så snäll fick henne att känna att hon bar avar elak då Gary var så snäll.

Detta kunde jag känna igen mig i för väll. För jag känner att jag faller inte för de snälla killarna, de säger inte klick och håller inte i längden.. Kan de vara för att jag känner mig sämre än dem och att de inte är värda mig? Medans när jag är med en "stökigare" kille är det mer okej att leva ut de jag känner, att är jag arg ja då är jag arg. Men det känns så fel att det får mig att känna mig bättre än den jag är tillsammans med...

Förhållade är svårt, känslor är svåra och så oförutsägbara. Jag vet att jag är inte redo att släppa in någon kille så där inpå mitt liv än. Jag är inte redo att kasta mig hejdlöst ut i fallet för att se om någon fångar än. För om Han (vem de nu kan vara) inet gör det så kommer jag behöva börja om på noll igen och det klarar jag inte av än.

Att vara tillsammans med någon, eller bli tillsammans med någon, är att hejdlöst kasta sig ut för ett fall. Man vet aldrig hur det kommer att gå men man är villig att chansa.. Man öppnar sig även att man kan bli sårad.. fast man kan också finna något helt underbart. Men man vet aldrig helt säkert.

En blogg om Ett liv.

Jag tycker det är jätte synd att svenskar ska vara så blyga, eller inte alls prata med "främlingar" vid t.ex. busshållplatsen/på bussen. Förstå vad trevligt man skulle kunna ha!!! För om man börjar prata med någon man inte känner när man väntar på bussen så är chansen stor att man får en sne blick och ett kort svar.

De äldre (en del) brukar vara sällskapsjuka och börja prata om saker som är helt oväsentliga men jag tycker det är underbart.. Jag uppskattar att stå och prata vid bussen och kanske på bussen bara för att ha lite sällskap!! (mamma det räknas inte hela tiden jag vill inte veta vilken färg du t.ex. har på strumporna just idag, hihi). Jag tror att man skulle öppna fler dörrar till ett större kontaktnät om man bara vågade prata med den som satte sig lite obekvämt bredvid en på bussen eller som också står och fryser vid bussen.

Här om dagen tog jag bussen istället för bilen, händer oftare nu vilket är bra för miljön. Då satte jag mig vid fyra platserna så satt de en kvinna med en hund som var så otroligt söt men det var inte det jag ville komma fram till. Utan bredvid mig satte sig en rätt snygg kille. Jag såg i ögonvrån hur han tittade på mig, eller jag ville tro det iallafall vet inte alls om han verkligen gjorde det. Men kan säga att jag tittade på honom! Han satt med två bandyklubbor, svart jacka och en iphone, Lite skägg stubb och bara så där good looking guy och vet ni han luktade gott också. Men eftersom jag inte ville att han skulle tro att jag var helt cp så satt jag där och bara titta och sa inte ett ord till honom, lite synd nu i efterhand.

Kommer nog inte få se honom igen om han inte åker min buss men då lär jag vara feg igen. Svenskarna borde vara med öppna.  


En blogg om Ett liv.

Idag har varit en bra dag.
Jag fick sova ut riktigt ordentligt, sen fick jag ett sms där de ville ha en telefonaudition med mig i ca. 10-15 min. Det var för kolmårdens Aktivitetsvärd attraktion & Aktivitetsvärd barnaktivitet. Telefonaudition slutade med att vi bokade in en gruppaudition nästa torsdag!

Så här står det om de jag sökte :

Aktivitetsvärd attraktion  Vi söker dig som tycker om att möta och ta hand om våra gäster och som älskar att ge bra service! Aktivitetsvärden skall se till att de som vill åka attraktionerna får ett bra bemötande och en säker åktur. Du ansvarar även för att ditt arbetsområde är i gott skick. Detta ställer höga krav på att du är kan behålla lugnet i stressiga situationer. Du ansvarar även för städning och underhåll av området. Arbetet är utomhus och kan periodvis vara fysiskt krävande. Dina arbetsuppgifter som Aktivitetsvärd innebär arbete på rullande schema på våra åkattraktioner Delfinexpressen, Piratgungan och vår nya världs attraktion Safaribanan.

Aktivitetsvärd barnaktivitet De viktigaste arbetsuppgifterna som Barnaktivitetsvärd är att ta hand om de barn och vuxna som besöker området. Det innebär dels att finnas till hands och bistå gästerna med information och bra service. Det innebär också att du skall bemanna och delta i fasta aktiviteter och stationer som innefattar Bamses värld, Wild Camp, Kolmårdens lekområde Kulmården, samt Lilla Bilbanan. Till arbetsuppgifterna hör även Parkvård.

Vi söker dig som är utåtriktad och som innehar en stor portion sunt förnuft. Du är serviceinriktad med ett stort intresse för människor. Du är en lagspelare, men samtidigt ska du klara av att arbeta självständigt när det behövs. Arbetet kan vara hektiskt, så det krävs att du är stresstålig, flexibel och att du ser möjligheter istället för problem. Meriterande är om du tidigare har arbetat inom turism eller med barn..

Jag hoppas att de tycker jag passar in på något av de!! Det skulle vara en dröm att få jobba med barn en hel sommar, eller sesong som det är där Maj - okt. Håll en extra tumme och be en extra bön för att det blir jag som får något av jobben. Detta betyder inte att jag fått jobbet och borde inte hoppas för mycket!! Men jag är närmare än dom som inte ens fick gå på audition, det är ett plus för det finns en liten mer chans att jag får det :) Jag hoppas så mycket!


En blogg om ett liv

Underbart, KOLLA bara vad Jennifer har lyckats med!! Hon har varit snäll och fixat och trixat med min blogg!! underbart snällt!

Hon är BARA 2 år yngre än mig och kolla vad mycket mer hon kan, trodde aldrig jag skulle säga de men jag känner mig gammal och omodern. Haha, eller så har jag bara inte de intresset.




Bilden är tagen utan Tommy Eriksson (www.vikbofoto.se).


Idag fyller världens bästa mamma 41 år, det är kul att hon blir äldre :) fast hon ser nästan lika dan ut ändå. Liten och ung. Älskar dig bästa mamma <3

En blogg om Ett liv.





Det här är Moa min syster som är 10 år nu. Här var hon inte stor.  Den busiga blicken i hennes ögon när hon skulle klappa fåret (eller what ever det är). Ser lyckan i henne, saknar henne när hon var så där liten. Älskar henne fortafarade men Gud så underbar hon var som liten babis, tiden går så fort lite för fort. Moa går redan i trean och tänker på kläder, killar och ja allt möjligt så som stora tjejer gör. Det är ofattbart.



Det här är jag när jag var ett par år in på livet. taget i Kolmårdens djurpark, Mysigt ställe det där.


En blogg om Ett liv.

Hatar att vara kvinna denna vecka, de är den där veckan. Berömda veckan ni vet, den veckan killarna bara springer ifrån tjejerna eller smyger runt på tå för att inte göra något fel.

Det var länge sen jag hade PMS men den här gången slog det bara till. Jag vill bara gråta, utan anledning. När folk rör vid mig blir jag bara äcklad och vill slå till den personen. Samtidigt som jag vill ligga i sängen i någons famn och bara gråta den blöt. Känner mig jätte tjock, fick en sån här stor uppblåst mage också kallad mens mage. Orkar inget samtidigt som allt bara är jätte tråkigt och inget alls duger. Surheten och missnöjet över allt är det heller inget fel på utan de är på sin plats.

Önskar att de var någon som låg på avstånd eller typ bara bredvid utan avsikter och klia mig på ryggen, lite i håret, ända tills jag somnade in och sen bara gick lämnade mig där sovande. Samtidigt som känslan av att om en levande själ går in i mitt rum just nu så skulle jag bara bli jätte sur och skrika. Jag hatar de här med dubbla känslor.

Jag gråter jätte lätt, sitter (eller ligger) och pratar med min kusin i Norge över datorn. Saknar henne så mycket att det är en stor klump i halsen av saknad. Borde planera in en resa dit i sommar, har inte sätt hur hon bor nu när hon flyttat.

Som kvinna borde man ha möjligheten att låsa in sig i en vecka när det är så här. Ta hand om alla känslor bara låta den ta sin form utan att någon stör ett bryr sig. Det hade varit skönt att få vara ifred ett tag, lämna allt och bara åka iväg med mig själv. Men istället så börjar mensen och en ny vecka. Älskar att vara kvinna.


En blogg om ett liv

Jag gav upp att skriva varje dag, det höll inte för mig. Jag har inte tiden till det oh inte orken för just nu är jag alltid trött vad jag än gör. Sitter på jobbet nu och vääntar på att klockan ska slå 10 så jag kan köpa in det jag behöver till söndags skolan på söndag. Det ska bli intressant att hålla i den får väll se hur det går och hur många barn som kommer.

Melodifestivalen börjar nu till helgen, det tycker jag är bra då kommer jag sitta bänkad framför tvn kanske. Förra året gick de inet så bra att följa det men nu kan jag själv bestämma vad jag vill se och göra :) det är rätt positivt att vara singel ändå.

Jag har en massa saker att stå i men det måset jag göra hemmifrån. så att sitta på jobbet och döda tid känns så sjukt onödigt men vad ska man göra då?

Jag vill bara ha sommar, kul och springa runt och se glad ut.. När kommer sommaren?!

RSS 2.0