En Helg i Ett liv

Ännu en helg förbrukad, förbrukad går att prata om beror nog på vad man vill få ut utav den!

I fredags så vaknade jag hos min älskling, åkte hem för att gör amig iordning (åkte allt för sent, så fick stressa lite). Mamma tyckte att jag kunde äta med familjen minus Nella som var på vift. Så det blev en riktigt god måltid med familjen och trevlig! Sedan upp och bråka med kläderna vad jag skulle ha på mig. Sminket blev klart fort och håret tänkte jag mer "eh det löser jag sist".

Och så blev det, sminket blev kirrat på ett kick medans kläderna tog en massa tid. När kläderna väl var valda så skulle man tejpa fast Linnet då de var lite väl ur ringat men med kontroll så funkar allt! Håret blev en "eh jag löser det" lösning. blev upp med luggen och låt resten ligga hår, blev lyckat. Sen tog jag bussen något sent ute var jag men jag hann! Firade Jenny hemma hos henne med en massa trevligt folk. Jätte kul, tack för att jag fick komma.

Väl på krogen så var det en massa roligt (och mindre roligt folk) ute. Fick iallafall träffa Andreas ute, viktigast, men även 'A' och Wikis :D Och sen träffade jag en massa tjejkompisar i klassen. GUUUD vad kul det var att träffa alla, blev bar agladare och gladare. Men helt plötsligt efter att träffat på en del så var ALLA borta. Tur så vet jag vart jag kan leta efter mitt hjärta. Simon var även snäll och dansade en massa :) Riktigt roligt. körde en Nella också *KöRA BIL*. Blev en sen hemkomst för vi höll Andreas vän sällskap tills han fick en taxi. Sen somnade vi vid fem i 90 sängen pappa har. mysigt värre!

Lördagen så var det bara att knalla upp för att åka till Gransnäs med Linnea och Anders (Marka). Vi skulle hålla Lekpasset, Riktigt kul att leka med så många. Marka skulle var aså snäll och kolla om jag var vaken och väckte mig en timma för tidigt (halv nio). Knallade iaf upp och köpte frukost till tåget och snus  till älskling. Smarto jag glömde legget hemma också!

Men väl på Gransnäs efter 30 försening så fick vi lunch, finns ingen godare mat! Jag blev ledare för mina två sötingar <3 Det blev en masas lek på lägret med ungdomarna. Men även bastu och en hel del MAT och FIKA! men även sång och kärlek <3

Ännu en gång har jag inset varför jag har min tro. Vad som gör att jag uppskattar den och hör hemma just där. Gransnäs är en härlig upplevelse för alla (som vågar dela med sig av sig själv). Jag är glad att jag åkte dit även om det var jobbigt att sakna andreas!

Idag har jag kommit hem och dammsugit hela huset (helt död innan), även hjälp syster med matten. Jag är nog ingen bra lärare... kanske ska sattsa på någon annat inom barn /ungdomar! Men även spenderat tid med min familj. det är skönt att bara vara hemma har jag insett, även om hemma är hos Andreas.känns som om jag är där så ofta som om att jag är ineboende. Nu är jag jätte trött så ska in i duschen för att sedan krypa ner i min säng :) saknat den, fattas bara min Andreas som kliar mig på ryggen tills jag somnat in <3

En blogg om Ett liv.

äntligen är jag klar med alla volentärårs papper! det är en hel del att fixa innan de kommer iväg! imorgon ska jag bara fylla i ID nummret och lägga till Helen och Eva som referenser.. sen är det klart att lägga på lådan! det är lite läskigt att man har blivit så stor att man måste fylla i papper för framtiden.. och imorgon ska jag lägga dem på lådan! Det känns lite konstigt att ny kär planera att vara bborta 9-12 månader.. Men jag försöker tänka att jag vet inte om jag får det och jag måste testa annars kommer jag undra resten av mitt liv! och Sen säger alla att en kille aldrig ska få stå ivägen för dina drömmar eller att om det är kärlek så hittar ni tillbaka till varandar eller är det kärlek så väntar han snällt här hemma och kommer och hälsar på ibland.. Hm undrar hur dte blir. Just nu är dte den stora oron, men känner också att om det är så att jag  får det så tar jag det då. Det är i maj, då ser vi också vart allt är mellan oss också.  Att lämna familjen känns också jätte jätte stort! min tyrgga punkt i livet ska jag lämna för något som jag inte alls vet vad det är.. känns konstigt!

nu har jag fått skriva av mig om det, tack bloggen (: *tackade jag just bloggen? jaha det gjord ejag visst*

Inatt blir en hemma natt i mitt rum, i min säng, i de kalla huset med min så älskade familj <3 det är fett värt de om familjen är hemma! Saknar dock min älskling här nu när jag sntax ska somna in! Han som brukar ligga och klia mig på ryggen och styka mig i håret. skönt att somna in så.. Eller vakan av en mardröm och se hans underbara leende i sömnen <3 jag är kär världen!

Just det, TRÄFFADE HANNA ifrån östar eneby i måndags :) (hanna du fick en egen rad nu!)

Hänt en massa olika saker också. Fick en god maträtt hemma som vi inte ätit innan!! och igår så tog jag mitt första kissprov, inte så uppskattat att kissa i en mugg tycker jag.. och sen en läkare som klämmer på magen och känner här och var och sedan ska ha 800 kr för det!!! Dyrt! Men vill man något så kosta vad det vill... sen har jag sträffat på Emilia och hennes systrar + pojkvän en massa gånger den här veckan!!! Jätte kul!

Skolan är jätte stressig pluggar en massa hela tiden känns det som.. kommer till älskling sent om kvällarna bara för att sova med honom och spendera den tid som blir över. Är man kär så är man! han är så söt och finner sig i det också! och familjen är söt den med, dom finner sig i att inte se mig så ofta längre!

min lever mår också bra! den har fått vara ifred många helger i rad nu utan något som förstör den! bra jobbat :) Bra att skaffa pojkvän tror jag den tycker. TUMMEN UPP (Y) Men nu ska jag sova för att orka med en dag till i skolan och sen så tänker jag ta ledigt ifrån pluggandet och träffa min kära! Kanske blir gransnäs i helgen och leka! Fy min rygg säger redan nu att jag borde stanna hemma, men tror ni jag lyssnar? nae inte jag heller!

Ha en bra vecka, ska försöka upptatera oftare igen <3

En blogg om Ett liv.

Tillbringar min andra natt själv denna vecka. Känns tomt utan att ha honom här. Ingen som ligger och pillar en i håret eller  någon som bara ligge roch ler åt att jag inte kan öppna ögonen. Vem ska jag nu pussa på i sömnen?
imorgon åker älsklinge till huvudstaden för att tillbringa helgen där uppe, kul för honom.

jag ska spendera tid med familjen i helgen har jag tänkt. Lördag dag har jag bokat till Linnea <3. Sen sova mycket plugga mer och bara vara hemma. jag är pank.

Det är jobbigt att äta igen, men jag äter för fullt och tror inte någon direkt märker att det är jobbigt. jag vet inte om det är att jag börjat gå till matsalen som gör det jobbigt. men jag börjar gå oftare dit. idag klarade jag dock inet av allt folk vid 12. det var full. men den dagen kommer också.

hoppas ni får en bra helg, nu ska jag sova. är hemma hos mormor och morfar och ska sova här.

En helg i kärlekens tecken

Denna helg kunde gått åt helvete men istället förde den oss närmare. Vi upptäkte att det gick utmärkt att umgås med våra vänner tillsammans det är en bra egenskap man måste ha som par.

Den där A (Vem är den där a?!) hade fest hela långa helgen. Fredagen blev super rolig. Jag hade med mig min kära syster yster. Vi dansade, drack, var sociala och bara levde livet.  Tog en hel del fluma och roliga kort!
Jag, andreas och Nella skulle dela på en dubbel luftmadrass som jag tog av pappa. Lånade Emilias pump för att blåsa upp den. Bara det att när vi sätter i den i kontaktuttaget funkar den inte, så vi testar nästa men inte där heller. så vi drar slutsattsen att den är paj (men när jag kom hem funkade de, fanns nog ingen el i uttagen). Så Nella får sova i A's ena systers säng och jag och Andreas i en annan systers säng. Var mysig för vi låg alla tre ett tag och bara pratade en massa skit. Livet är underbart ibalnd..
För övrigt var Nella en kill magnet, så söt är hon är någon försöker ragga på henne (: Älskar min syster <3


Lördagen vaknade vi och vi sade både jag och Andreas att vi ska ha en mys dag. Men när vi väl är uppe och inser att det kommer nytt folk denna dag så bestämer vi oss för att köra en kväll till. Jag som ska upp på söndag för att gå i kyrkan och träffa mina konfirmander fick närmare och sen skulle jag få sova med min älskling.
jag och nella åker hem en sväng för att byta lite kläde och duscha. Då sprangd et runt åtta små ca 9 åriga tjejer här hemma och lekte. Syster moa hade barnkalas, yippie precis vad vi ville ha som dagen efter.

Vi kom iallafall tillbaka till A's hus för mer socialt umgänge. var lite dött denna dag men blev rätt kul. Förtår bara inte hur man alltid lyckas få i sig sprit när man festar med dom där... Det kom igång emot slutet men sen åkte en hel del till krogen då dog allt igen. de var då spriten blev för mycket. Gjorde makaroner i natt och pratade en massa iallafall. Somnade inte in på bästa sätt men heldre själv om Andreas inte är i närheten <3

Men att han var ute och att hon den där var ute (blev en gåta). Nu i efter hand känns de som om allt bara gav oss mer känslor för varandra <3 det är bra. det känns bra än så länge.


Idag söndag vaknade jag 4 min innan klockan så gick upp 8.40. Jag behövde gå 9 för att hinna till bussen i ringdansen som skulle ta mig till S:t johannes där jag skulle få skjus till styrsta kyrka. Träffade mina 10 nya konfirmander, tror att detta kan bli  bra dom är söta. Men tanken är läskig " de blir inte ygnre, jag blir äldre".  Eva sjöng oerhört fint i kyrkan och fick sjunga tre av de bättre psalmerna jag tycker om. Känns bra i hjärtat att gå i kyrkan. 


                                      

En blogg om Ett liv.

Jag börjar att inse vad jag verkligen känner, Jag börjar lita på lyckan jag känner i hjärtat. Han var det som fattades i mitt hjärta och nu har han hittat dit... Han Är det bästa som har hänt mitt liv på länge <3 Han fyller upp det som ingen anna fyllde ut helt, mitt hjärta. Han heter Andreas och Andreas gör mig glad.

Under julen gick jag ned 3 Kg, vilket jag gick upp igen på 1 ½ vecka. läskigt vad man kan pendla i vikt. Funderar starkt på att bara äta godis lördagar (eller kanske inte alls? det klarar jag nog inte!). sluta dricka läsk och kanske träna lite mer. Med sund kost och mycket rörelser mår kroppen bra. Mycket rörelser blir det men kanske inte bara sak träna kondiskon!

i helgen blir det fest, var ett tag sen nu min lever är nog gladare så. Första festen tillsammans här komemr vi.. heh, ska gå bra måste gå bra!

Jag kan inte säga det nog många gånger, jag tror jag har den bästa pojkvännen. Han är go, snäll och så där perfekt. Hur allt kommer sluta i framtiden vet ingen, så jag tänket njuta utav det som finns här och nu och hoppas på att den blir långvarig.

I'm Happy and in love <3

Jan. 12, 2010

Så där ja var ett tag sedan man upptaderade.
jag har tillbringat en massa tid ute i östra husby, som ni med all säkerthet kunat räkna ut själva. Det har varit grymt mysigt och roligt. men vi båda har lyckats bli sjuka. Mamma säger att det är för att vi byter basiler hela tiden, hon kan väl inte ha så rätt? ;). Halkan gick oerhört bra och trodde inte jag av alla människor skulle säga det här men det var faktist kul. Blev jätte godkänd, och hade kul på köpet! (Y). Sedan blev det interjuv på mcd, gruppinterjuv får se om man får en kallelse att gå vidare till nästa.

Så har jag börjat skolan och insett att jag redan ligger efter. Så igår och idag har jag tagit för att jobba ihap en aning! Imorgon är jag dess utom ledig, så jag ska ta mig ut till östra husby för att spendera natten. Vi har inte fått pussas sen i söndags, och det börjar kännas lite för ensamt nu.  Det är sjuk hur en männiksa kan komma in i livet och bara ta över ens värld... Bra att jag tycker om det. Han får fram en god sida av mig som har varit död ett tag.
För första gången på länge tittad ejag mig i spegeln igår och tyckte att jag var fin. Det har inte hänt på länge, det kommer och går men känslan var skön. dte börjar gå uppåt.

Idag tog jag även insiativ och gick till matsaen med Denisé. Åt även melis hemma och snart är det middag. EFter det ska det bli tårta. Jag klarar det här! jag kan om jag vill!

En blogg om ett Liv

Det är onsdag. I natt sov jag hos Andreas, vi låg och pratade och pratade. Jag tror jag kan bli lycklig men tiden kan bara avgöra hur framtiden kommer att se ut mellan oss. Vi  låg långt in på morgonen och bara ppratade, jag som skulle sova tidigt. Jag gick upp efter några timmars sömn istället, då måste jag väl kunn asomna i natt? Jag har halkan imorgon, är  lite rädd. Alla säger att den är rolig men köra på is kan de vara något? Jag tycker inte om det.

Vad ska jag spendera min dag på? hm undrar de jag, jag tror inte jag åker hem på några timmar <3

En blogg om Ett lyckligt liv.

Två nätter med någon som håller om en. Nu inatt är jag hemma igen, helt själv (ja de andra sover juh). kommer nog frysa inatt. har nyss gjort planer på att sova i ö-husby imorgon natt.

igår var jag hemma en sväng och bytte kläder och duschade och åkte tillbaka igen. Han tvingade mig att äta! Det kanske var bra, han åt till och med mig. Allt med mat har varit en aning lättare nu, jag fick till och med i mig godis igår och kladd kaka idag!

Skolan börjar på torsdag för de flesta barnen, men jag börjar på fredag. Jag ska köra halkan på torsdag tog ledigt hela dagen. Jag undrar starkt hur Andreas kommer reagera när skolan börjar. Jag har mindre tid att spendera på honom då och pluggandet efter skolan tar en vis tid det också. Han säger att det är mig han vill ha så han får stå ut, jag hoppas han gör det.

Jag behöver mitt körkort snart känner jag. Jag har börjat ta tag i det mycket mer nu. pluggar en massa i boken så fort jag har tid att döda. med bussen här i från Jursla till Ö-husby tar det ca allt som allt 1 timma och några minuter. Minuter som är helt klart resan, är billigare än resan till linköping iaf! Imorgon ska jag ta och släpa mig till körskolan. Gör lite test prov och boka om körlektioner. Sen bär det av till gymet! SKÖNT! Bussen till Andreas går 12 den ska jag med! så blir det spendera några timmar där och efter det så blir det lax hemma vid 18.00! middag med famimljen är en trevlig sak om alla är glada.

Sen framåt kvällen åker jag tillbaka för att spendera min natt i hans famn <3

En blogg om Ett liv.

Idag fyller min yngsta syster moa 9 år. Hon växer allt för fort tycker jag! Hon börjar bli stor och förstå livets menning och en del problem. Nella & jag gav Moa en förmiddag med oss på stan. Hon fick lite hello kitty saker, vilket hon älskade. Sedan åt vi även på mcd. Hon berättade även att hon gjorde slut med sin kille, sin kille fatta! Hon är 9 år och är redan igång med killar. Minns ni hur dte var i början?  När man bra höll i handen och de var jätte stort, eller när man pussade någon jätte fort och blev helt röd i ansiktet.

Jag känner mig nästa lite så ibland. Springa in i hans famn och få en varm mysig kram, titta upp en bit och få en puss. Känna hur känslan av busighet kommer, hur fjärilarna i magen växer. Känna att man leer av att vara glad och titta honom i ögonen och se att han är glad.

Att vara ett barn med glädje i ögonen. Skönt nog är Moa fortfarande i sina bästa år då det inte finns så stora problem mer än att man kanske måste städa ibland eller vilken kille man ska välja att hålla i handen. För en tid sedan så har man verkligen fått känna på vad människor snackade om när dom sade att "oj tonåren är en jobbig tid av många prövningar och fråger". Skönt att saker och ting börjar ta form i livet. Jag börjar må bättre, igen.  Och en sak kan jag säga och känna "yes känslan" jag kommer nog klara av att börja äte helt normalt detta år! Jag känenr det, jag vill tro på det! det går alltid upp och ner men jag ska klå tankarna och känslan detta år!

Det är trögt att äta för mycket fortfarande och det är oftast då man börjar få tankar om mat igen men håller man sig till en måttlig mängd (vad jag tycker, kanske är lite lite ibland) så funkar det att äta! Jag försöker att utöka de lite då och då, men mår illa för mycket tillslut. Som i dag åt vi på donken åt lilla menyn, blev lite mycket. Men en annan gång klarade jag en hel bigg o:c! Det är en ren chansning vad man tror att man kommer orka oftast. men detta tänker jag ändra detta åt! Fick just mitt andra nyårslöfte här, detta kan nog bli svårare att hålla än mitt andra men försöka ska man alltid göra!

En blogg om Ett liv.

Nu är nyår över, det blev bättre än självaste julafton. Känner mig lycklig.
En lördag tog en kille mitt hjärta med storm, han fångade det igår <3

Lever i nuet och känner glädjen komma till mig. Jag har bästa nyårs löftet, ett som jag verkligen kommer klara av <3


RSS 2.0