En blogg om Ett liv

Det är svårt att erkänna när man är mitt uppe i något att det är svårt. Det är vår igen och solen värmer min kalla kropp, allt borde vara tipp topp!

Men det är inte helt perfekt, jag ställde mig på vågen idag... Det visade en vettig siffra! Till och med så jag tyckte det... Men det uppstod en känsla, en känsla att vilja hå ner mer. Hur mycket står vågen på om jag går på toa!? Så sprang jag till toan för att springa tillbaka till den där vågen..

Ett beteende jag inte vill leva efter, igen. Jag vill inte trilla dit igen! Jag vill vara nöjd med mig själv och vara glad.

Jag fastar i år igen men efter tanken att jag bara vill gå ner mer och mer idag så funderar jag på att bryta den. Ta en bulle till fikat, äta lite lakrits och äta de där "onyttiga" ibland. Försöka att sluta tänka på vad jag äter utan tänka på vad mat ger mig... Energi så jag orkar med livet. Orkar att leka om dagarna, orkar att skratta, orkar att busa med Han nät vi dummar oss, orkar att leva livet!

Min fina vän Evelina sa så kloka ord idag: det är bara välja vad jag vill med livet. Förlora Han för att jag är grinig och att Han inte får röra vid mig, förlora någon som får mig att leva igen! Att inte le åt livet, höra alla gnälla att man inte äter. Men att ha den där smala kroppen. ELLER (!)
Le åt allt i livet, njuta av lakrits, (kanske) ha Han vid min sida som får mig att känna mig fin och perfekt som jag är. Och bäst av allt, kanske någon dag vara nöjd, att ha de bitarna som fattas nu.

Jag vill välja alternativ 2! Jag vill kämpa för det, även om det kommer svackor som nu. Evelina förstod precis vad hon skulle säga för att jag skulle hitta kämpar glöden.. Jag fick själv välja! Evig tacksam att ha henne som vän speciellt när tankarna sviker <3


En blogg om Ett liv

Mina känlor går upp och ner, ner och upp igen.
Omringad av så många människor som säger sig bry sig men ändå så i hjärtat.
Så många som vill "hjälpa" till och lyssna. men ingen som bryr sig på riktigt.

Så många ord med så lite menning i.
så många ord som blir sagt som dom igenligen inte menar eller kan stå för.

Världen, vårat samhälle är jobbibt.. svårt.


En blogg om Ett liv

Jag är tillbaka på lägergården Gransnäs. Det ligger i Småland. Här har jag många minnen ifrån.. glada som mindre glada. Men det finns alltid bra människor här, som gärna hjälper till om det är något. Det är underbart här. Det är även en fin miljö ut, ligger precis vid vattnet!

Jag är här som ledare för mina tre så ungdomar, känns stort att ha gått de här utbildningarna själv och nu är jag tillbaka som ledare!!

Men det finns så många minnen här.. Det är så att man ibland inte vet hur man ska hantera det. Och så är man en förebild samtidigt.. Något jag vägrade att missa var maten.. Bestämde mig för att inte hoppa över något mål här, hur ofta man än äter.
Och nu är det söndag... Uppfyllde mitt mål! Känns otroligt bra. Under mässan blev det lite jobbigt men det funkade :)

/z


RSS 2.0