Sommaren

Igår var det onsdag, idag torsdag.. Dagar dom säger inget längre. Dom har bara namn i min värld nu, för det spelar inegn roll vilken dag det är. Jag är uppe lika länge. Det som spelar roll med dagarna är om Hugo Nattklubb är öppet eller inte..

Jag insåg att sommaren är snart slut.. Vad har jag gjort av denna sommar?! Igår på förfesten sa de att det är höst, det var så nedlåtande. Vart tog min sommar vägen!? Vad har jag gjort av den, vad har jag lagt min tid på?

Insåg jag att jag varit på Hugo varje gång det varit öppet (varje onsdag, fredag & lördag), förutom då jag var i Malta och på öland + en onsdag då jag var nere. Det är sjukt vad jag spenderat tid där.. Men det är där man träffar folket man inte brukar träffa, det är där jag slappnar av med något gott att dricka, det är där jag skrattar. Jag var 5 dagar på Malta med faster Sarah, en fin och rolig upplevelse att vara utomlands nästan själv. Sen var jag 6 dagar på öland med familjen, en mysig stund som vanligt.

Utöver de har de inte hänt så mycket mer.. Badat en del i skiren med Rudi. Sommaren är borta och kvar är minnen. Har en del fina minnen som kommer att vara med mig resten av livet, saker man gjort och läxor man kärt sig av andra. Ändå känns sommaren som en besvikelse...

En blogg om Ett liv.

Det är offentligt och det krossade mitt hjärta.
Jag förneka de innan, även om jag inte gjorde de öppet.
Men nu går det inte att säga att det inte är så längre.

Förstår det inte,
Hur kan.. Varför.
Jag var bara något där i mellan,
så inte ensamheten kom krypande i kroppen.

Jag kan inte ha varit värd mycket för honom.
Mitt hjärta brister.

Det finns inte ord till hur det känns.
Jag visste att det skulle hända, han är så.
men ändå ville jag inte tro de.
Tårarna för de vill inte sluta rinna.
Dom passar inte, eller gör dom det?

Vad har den där som jag inte har?
Vad kan hon ge?


En blogg om Ett liv.

Vet inte varför men det gör ont fortfarande. Borde kommit så mycket längre, borde inte känna något alls. Men om jag ska vara ärlig vet jag inte om det är han jag saknar längre även om jag vill tro det. Tror att det är någon, någon som smsar, någon som ringer, någon som vaknar bredviden en, någon som man kan titta på innan man somnar, någon att pyssla om.. Inte han utan någon.

Men jag är inte klar med mig själv än, Zara tid. Det är svårt, svårare än jag trodde att det skulle bli. Varför är ärligt och hållbar kärlek så svårt att hitta?


En blogg om Ett liv.

Sommaren flytter på med både flyt och oflyt. Händer en del och händer inget alls. Snart bär det av till öland med de underbaraste. är inte iväg för många dagar! Men med två  timmars sömn så känns det tungt att ligga vaken och vänta på att mamma ska komma in och säga god morgon. Orkar inte gå upp innan heller.  Nu kom hon in.

Nu blir det att sitta i en bil i 80 km / tim med husvagn efter, Yeah. men vi kommer iaf fram! PUss och hej leverpaj

En blogg om Ett liv.

Hej bloggen.
Ja, Hej läsaren.
Idag är en konstig dag.
Humöret är konstigt.
Sen kommer de hända en ännu konstigare sak snart ikväll!
Jag ska ut och äta middag med en kille, eller han är nog mer man.
Han ska bjuda på mat ute och har bokat bord till 21.
Känns konstigt har aldrig i hela mitt liv blivit bjuden så där på kvällen på mat
av en kille UTE som man har beställt bort och allt.
 Dyng seriös kille, min vän.

Blev även bjuden på Lunch idag av Wikman.
Då jag hjälpt honom (ytters lite tycker jag) att hitta en present
till hans flickvän Jasmine då de firade ett halvt år tillsammans, den 5/7.
var en trevlig lunch i sanden på stan.

När Wikman nämnde att de hade ett halvt år kom jag och tänka på
att det skulle jag och Adde också ha haft...
Eller förra månaden.
Tiden har gått oerhört fort sen i januari,
Snart är de nyår igen.
Happy face 


Kärlek vid första ögonkastet

Kärlek vid första ögon kastet.. Det är inte alls många som tror på det. En del säger att de tror på de men i själva verker så tror de aldrig att de kommer hända dem.. Jag tror inte att man tror på det försen man själv har varit med om det.

Första gången jag var med om det insåg jag inte försen efteråt vad som hade hänt. Det var lite halv mörkt, början till höst och vi satt och sjöng i ett kapell. Redan där vet jag att jag bestämde mig för "honom ska jag ha på ett eller annat vis".. Inte viste jag att de var kärlek jag kände då. Utan de var när jag fått vad jag ville och insåg att lägret hade ett slut. Klumpen i magen som tog form att "den här killen nor i linköping kommer jag någonsin att se honom igen?". Det jag inte visste då som jag vet nu är att jag fick 7 underbara månader (för de mesta underbara) med just den killen.

Andra gången kände jag mig så intresserad av en kille. Fick inte nog, ville prata en massa med honom, ville visa vem jag var. Ville så mycket men han hade tjej. Jag minns att jag prata ändå, oskylldiga samtal. Sen när alkoholen började ta form i kroppen började han prata mer och mer.. Och utan att jag visste ordet av så var han där och hjälpte mig stå. Han var sist ut med mig när jag låste dörren, följde efter mig på krogen och såg till att jag inte ramla och höll upp håret när jag spydde. Han försvan lika fort som han kom in i mitt liv. Vad jag inte visste då när jag satt där och undrade om jag någonsin skulle få se honom igen som jag vet nu är att vi skulle vara tillsammans i 4 månader och han skulle bara leka med mig för att lämna mig sen.


Har varit med om det två gånger.. Jag har fallit för två killar riktigt hårt. Jag vet hur känslan är och den slutar inte i första taget.. Även om hans gör det så lämnar den braiga känslan smärta. Två kärlek vid första ögonkastet.. Utvecklades så olika. Men båda slutade i tårar, smärta, sår, problem & ett brustet hjärta.

En blogg om Ett liv.

Jag har legat och kollat igenom bilder.. bilder ifrån innan jag träffade Andreas B, under tiden han var en del av mitt liv och sedan på bilder ifrån de att han lämnade mig och framåt..

Jag såg en förändring jag faktist inte tyckte om.. Från det att han lämna mig och framåt har jag bara ökat i vikt.. Det syns kraftigt. Ansiktet syns de mest i.. lite rundare så där och ja. Lår och mage har ökat i volym också. Det känns inget kul.. speciellt inte nu när det är sommar och man går så lättklätt och ska ha självförtroende.. alla ser en och kan granska en och vill man inte de så går man och svettas som en gris.

Sommaren är en underbar årstid med värme, glädje & mycket grillande.. men inget kul om man inte är nöjd med sin kropp.


En blogg om Ett liv.

Jag har inte skrivit på et tag.. det har nog sina anledningar. Mina problem börjar komma tillbaka. Känns så svårt att skriva om dom när man är mitt uppe bland dem.. Men jag startade faktist bloggen just för att skriva om det, för det blir enklare. Sen kan man gå tillbaka och se att man faktist tar sig ur det lite.

Jag har jätte svårt för mig själv.. mig, jag, Zara. Min näsa, mina händer, min mage, mina fötter, hjärnan, ansiktet och ja allt typ. håret är jag rätt nöjd med, har lärt mig att mans ka fokusera på de man tycker om.. Håret!

Men äta är problem, eller inte själva momentet skönt de. Men efteråt. alla jobbiga tankar har fått fart igen.. vart lägger sig de där, hur komemr jag sluta om jag håller på att äta så här. Jag borde sluta äta så onyttigt för att må bättre och kanske ge mig ut på någon jogging runda. Men jag äter när jag är hungrig (sugen) då blir det ofta något mindre nyttigt för suget är stort för att jag är hungrig.

Jag är singel, kanske bra jag tror det. Lära mig leva med mig själv och sen med någon annan. men Gud vet bara hur lång tid det kommer ta! Men jag borde bygga upp det som Andreas "Ba" en gång rasade samman, som resten av killarna lyckats få ner ännu mer.. Bygga upp det igen och få det där leendet på läpparna igen och få massa kramar dagligen. Jag ser målet, jag ser hur jag vill känna mig, hur jag vill må & hur jag vill ha min omgivning. Nu gäller det bara att ta sig dit också!


RSS 2.0