En blogg om ett liv

Det känns inte bra i hjärtat, den smärtan.
Den osäkerheten, spelar ingen roll vilket jag gjorde
de skulle iallafall sluta med smärta..

Men det finns en ljuspunkt i livet, mist.
Hon räddade mig en gång och
hon kommer med alls äkerhet lyckas igen.

Hon är en svart tuss,
hon är världens gladast när jag kommer hem.
Hon pussar mig i ansiktet och vifftar.
Hon har fyra ben,
är liten och mjuk.

Jag älskar våran hund Ebba.
Hon ger mig lycka, hon ger mig tröst.
Hon ger mig så oerhört mycket i livet! <3


En blogg om ett liv

Det gör ont.
Känslor, vill inte ha dem.
Vill lämna tillbaka dom till dig Gud.
Jag orkar inte ha dom längre.


En blogg om ett liv

hej bloggen.
var ett tag sen jag skrev, igen.. Men jag känner att det finns inte alls så mycket roligt att berätta.

Idag fick jag mittförsta och ända påsk ägg av mormor, var snällt. har virkat en liten sko. Skulle blivit till min kusin Em men den blev för liten så kanske blir en present till min nya kusin som kommer i maj, som kommer bli en kille.

Under påsklovet har jag varit en trip till norge. Mycket uppskattat att träffa min kusin där med hennes nya familj hos pappa. Trivdes oerhört bra där.. vill tillbaka.

ja det får väl bli ett så här tråkig och kort inlägg.  Tavara på världen och varandra

En blogg om ett liv

Jag vill skriva en massa inlägg men kommer inte på allt för mycket att skriva om. känns så tråkigt att bara skriva negativa saker hela tiden och att "bara" skriva om min dag känns inte så menningsfullt.

Men den 18 april tar jag en liten trip till norge för att hälsa på  min kusin, det ska bli skönt.

vad vill jag säga mer? Jo att jag kommer jobba timmar varje torsdag, några få men det är lite pengar ändå. Jag får 105 :- i timman.. sen har jag fått flera söndagar vilket är underbart tycker jag.. Ha söndagsskolan. Tyckte inte om den i början men nu älskar jag de. Man vet aldrig vilka som kommer eller hur många men de är kul. Att ta det lite spontant så där. Jag älskar barn, för mycket ibland.

När en dörr stängs för en annan, så öppnas den för nästa. Lite tur känns de som om jag har, känns som om jag står där dörrarna öppnas. Iallafall i jobbet, det är en plats jag verkligen trivs på. Jag tror jag kommer må bra av att jobba inom kyrkan. Hoppas bara jag får arbeta inom någon bra där alla männsiko är lika bra som dom jag har träffat genom mina år. Kyrkan måste vara bland de bästa jag gjort i mitt liv. En bra dörr att lämna öppen, både för mig och andra. Den dörren kommer nog aldrig stängas i mitt liv, eller hjärta.


RSS 2.0