En blogg om Ett liv!

måndag som känns som en onsdag.
Jag vaknade upp hemma i min säng och kändes inte som om jag sovit allt. även om jag somnade vi 23. Var hos läkaren idag, pga min onda mage och illamåendet. De kunde ha den lätta lösningen som att jag behöver röra på mig mer (igen) och äta mer som går magen att jobba. Eller att jag är osäker eftersom jag inte sover hemma så ofta, vilket jag alltid har gjort vardagar innan. Kanske saknar mamma jätte mycket?

Sedan har jag pluggat en del till körkortet, läsa boken. Och väl hos mitt hjärta så började vi flytta möbler. En massa gånger! Jag tycker de blev fint, hm undrar om han verkligen blev nöjd. Han suckar en massa nu, För han får inte igång ljudet som han vill.

Våren är snart här och planer för sommaren strömar in. Öland med familjen blir det nog, en resa med familjen ska jag nog med på i vilket fall! annars kommer de nog inte kännas som sommar och semester! Älskling ska med till öland med sin familj. Sen middsommar skulle jag vilja tillbringa med klasskompisarna innan alla åker iväg på olika upplevelser, och jag är kvar i skolan här. Men de kan nog bli svårt, får se!

Nu borde jag lägga mig i älsklings säng och läsa mer till körkortet! gå på toa? Haha.

Ha en bra Måndag, jag ska pussas!

En blogg om Ett liv.

God kväll.
Dagarna som varit har inte bjudit på någon super dag. De är mest gråa och består utav en lätt nedstämd het. har dock spenderat varje natt sen i söndags hemma hos älskling, och även i natt ska ta bussen snart om ca 10 min.

Har en retlig hosta i halsen, och näsan är lite mobbad. på väg att bli sjuker. Men lite positivt är att jag har ätit 70% choklad utan mjölk (för jag kanske är laktos). Och ska pröva balklännigen på fredag och får antagligen hem den då! Så ska jag även klippa av lite hår på fredag. Imorgon, torsdag, så får jag underhållet, pengar!

blir en fika med mård <3
Nu går bussen, hej då sov gott

En blogg om Ett liv.

efter en mindre lyckad helg så började måndagen klockan 5, då jag inte kunde somna om. pigg som en sill simmade jag upp i Älsklings kök för frukost vid halv sju. På golvet sprang även en äkelpäkel spindel så jag vågad einte gå på golvet på ett tag utan klättrade över en sovade älskling!

ute var de sol. Och skolan kändes meningslös, tur att vännerna var där och gjorde den bättre. Prata är nog de bästa man kan göra <3 Älskar er mina vänner, tack!

Ikväll, snart tidigare än vanligt, åker jag till min älskling igen för en mysig kväll med många pussar! Jag längtar så nu!

Alex säljer antagligen våran blå audi idag, så jag måste köpa min bil så jag kan övningsköra så jag kan ta körkort!

Ha en bra måndag! Puss på mitt hjärta och kram till er andra.

Sprid glädje över jorden <3


En blogg om Ett liv.

Det är lördag, känslorna bara svämar hit och dit. Familjen gör mig så gald men helgen blev ändå till en besvikelse. Det gör ont i hjärtat, ögonen är fyllda med vätska från och till. Med familjen så flyger allt iväg, dom är bra! Men i mitt rum, där jag bor, där är det tomt. Där finns det tid att tänka... 
 Jag är nere idag


<3

Jag är kär jag är galen!


Livet rullar på. denna helg ska jag tillbringa hemma nykter. Levern ska få bli gladare. Älsklin kommer nog lördag om jag har turen med mig. Ska vara med familjen, är lite sugen på monopol.

Jag är älskad och älskar tillbaka <3

Traffiken

Jag är i full gång att ta mitt B körkort. Det är mycket man ska lära sig för att få köra en bil helt själv, och det tycker jag är rätt. Det handlar om människors liv, både mitt eget, dom soom åker med men även andra som kör bil och de som är traffikanter för övrigt. Jag vet inte hur de har varit för andra men jag har behövt lägga ner oerhört mycket tid på att bara köra bilen men nu ännu mer tid för att lära mig allt i böckerna. Det är mycket att kämpa med, men det är viktigt, en människas liv kan stå på spel annars.

Något jag kan störa mig på när jag själv kör bil är att inte folk blinkar, visar vad deras avsikter är. Det är många som inte blinkar när de svänger men det är en ännu större andel som inte blinkar i rondeller! Det är något jag stör mig på. Väldigt mycket också, det säg att de är för att de är en nya regel. Men att inom tiden kommer alla att göra det. Men det tror jag inte, för när man väl fått sitt körkort (som jag märker på andra vänner som redan har körkort) så tar de efter de andra och där med inte blinkar ut i rondellen!

Det kanske är ett litet problem och något som man skulle klara sig utan att störa sig på men nu finns den där av en anledning! Och man står ofta och väntar i onödan i en rondell för att någon inte blinkar ut. Tycker man borde skärpa sig lite mer....

Sedan att vara övningskörare... när man kör i traffiken med körkort så gör man fel dagligen. Men när du övningskör så måste allt vara fin fint hela tiden när man kör. visst jag förstår varför för börjar man med ett fel och fortsätter med de så kan de bli en massa traffikfara. Men ändå.

En blogg om ett Liv

Ännu en helg över. Denna helg hade att erbjuda en 20- års firande och en mysig hemma kväll med melodifestivalen. Blev lite sur över vinnaren men de kommer man väl över, antar jag.

Ledig imorgon också, känns rätt skönt. Andreas jobbar imorgon för en gång skull, han börjar kl 6. Så han ska upp tidigt medans jag ligger och fortsätter sova. Kommer bara vara jag här då, barnen ska till skolan och de vuxna ska jobba. Lite läskigt att vara själv i ett hus som inte är hemma hemma även om jag typ bor här. Jag ska se till att ta mig till körskolan så att jag kan få mitt körkort någon gång snart.

livet leker med mycket kärlek. Det som jag trodde var fruset och lämnat för evigt smällte sakta men säkert för att släppa in rätt kille. När man hittar en kille i min ålder (som kanske inte är jätte gammal ändå) och de känns bra så håller man ihop ett tag. Jag känner att det är dags att stanna hos en kille och sätta mig till ro, så länge det funkar. Men en kille som är värd att kämpa för, det är andreas <3

En blogg om två liv.

Min äldsta  lilla syster fyllde 17 år igår, så släkten var på besök här. min moster carola hade ett problem som hon var upprör över. Hennes sambos 10 åriga son kom hem med en playboy filt och var jätte glad "titta vad pappa har köpt till mig". hon tittar och säger " tycker du det är lämpligt att du gör reklam för en porrtidning?". Stackars lilla Emili visste inte om de försen min moster upplyste honom det. Lite roligt tycker jag när säger saker utan att tänka :) Älskar henne, hon tillbringer skratt till mitt liv.

Senare på kvällen hemma i husby (eftersom alla säger att jag bor där så får jag väl säga hemma dit också) så tittade jag och killen på herkules. Så om du har sett den så vet ni att han blir nästan mänsklig och när han träffar sin far i templet igen så återförenas han med sin häst pegasus. hans pappa säger något i stil med "han är snygg som.." och en massa smart saker och avslutar med "men han är smart som en höna". och söt som jag är utan att tänka säger jag ooh de är juh jag med xD haha. han är iaf stilig ^^

idag så fick jag besked utan rektorn att jag beviljas ett år till på Eber, då jag sak läsa individuella val med 2 & 3. sedan ska jag även ha ca 20% praktik som för hhoppningsvis komemr vara i kyrkan! jag fick även den glada nyheten att jag fick byta projekt med två månader extra tillägg på de så de ska var aklart den 1 juni. Jag sak göra en spel kväll i kyrkan, så håll ut kick här så ska jag sätta datum någon dag!

hoppas er måndag varit lika givande som min. nu  ska jag kämna hem jursla och bege mig till hem husby! puss

En blogg om två liv.

För den som inte vet så brukar jag ha ett hej dundrat morgon humör. Eller jag se ofta sur ut men känner mig bara trött. i morse ringde klockan kavrt i åtta vilket jag inte alls orkade gå upp till så jag ställde om den till halv nio då bussen gick 9.12.

När klockan ringd eför andra gången var de verkligen dags att gå upp, älsklingen rörde lite på sig för att omfamna mig. Frågade lite försiktigt "ska du gå upp? du får somna om!" han skakade på huvudet som svar att han inte skulle somna om, vilket jag då förstod att han skulle göra. Jag kravlade mig ur sängen och samlade ihop kläderna för att få dem på kroppen. För att få ut så mycket av synen av honom så stod jag och klädde på mig och såg när han sov, då ser jag hur han letar i sömnen efter mig. det var så söt att se, sen rynkade han pannan typ som att "nahe hittade henne inte". Jag tog mig till toan för att göra mig klar för bussen. Sedan hade jag några minuter över så jag valde att stå och titta på honom bara för att de går :)

Så helt plötsligt börjar han as garva. Han skrattar en massa och sen vänder han huvudet emot mig med ögonen helv vid öppna.. när han får syn på mig så blir han helt förskräkt och drar efter andan. Då hade han börjat skratta i sömnen för någon gunghäst berättade han och vaknat av att han skrattade och sett mig xD

Lite kul morgon det fick mig att må bra hela dagen :) Tycker om att vakna bredvid den jag tycker om. Han är så super söt när han är trött och nyvaken.

En blogg om Ett liv.

Sitter hemma för en gång skull, sitter och trycker i mig en riskaka. Och har faktist väldigt tråkigt, det skulle behövas städas i mitt rum, även om jag aldrig är här, men jag känner inte alls för det. kanske ska plugga på morgondagens prov? Eller helt enkelt läggamig på spik mattan?

helgen som var bestod utav att bo hemma hos pappa med nella, Niklas och älskling. Pappa var äntligen iväg, skönt att ha något eget ibland. Det blev lite fest hos Jonte i fredags med shot tävling mig och simon i mellan. Han tycker han vann och jag tycker de blev lika.. Vem man nu ska tro på. Så blev de en liten udda kväll väll hemma i sängarna. niklas på soffan, nella och lollo i sängen och jag och andras på golvet. Vi hade de trevligt och niklas tyckte om att hoppa på oss alla.


Lördag vaknade vi alla lika glad som natten. Blev en chock när niklas och älsko skulle ut igen och en ännu större när Jonte övertalar mig om en kväll igen. Men när någon säger att jag har dricka, jag betalar inträdet på 80 kr så kan man väl inte vara oartig och säga nej? Denna kväll blev mindre lyckad.. inte allt för roligt folk ute, om inte ingen rolig?! jo Boddans flicka var helt okej!

Söndagen vaknad ejag efter 2 timmars sömn för att spendera tid på mina konfirmander. Om jag ångrade något den dagen så var de att jag drack dagen innan och inte gick och sov! men dom var så söta och roliga att man glömde bort att man var trött. Detta år komme rnog bli rolig, vi är 9 små söta konfirmander och fyra ledare ^^ Så lägret på 4 dagar i sommar kommer gå för fort skulle jag tro!


Så måndag vaknade jag aldrig till klcokan så blev en hemma dag med mitt hjärta, vilket vi behövde skulle jag tro! vi hjälpte hans bröder med läxorna. vilket tog sin lilla tid ca 4 timmar. Så tog vi oss en promenad också. Idag var jag i skolan endast ett få tal timmar pga att jag bara skulle lämna en bok! Åkte ifrån ö-husby för att lämna en bok!


Nu startar den nya veckan med plugg hemma och imorgon börjar skolan som vanligt igen. Går till kvart över elva, och börjar tio! Sen denn avecka blir de myckat att sitt apå kör skolan så hon klämde ur sig att fas A, B & C måste vara klara vilket hon inte sakt. men varför gnälla bara göra dom! Hej hopp.

Nästa helg ska vi fira syster fredag (med vänner) & söndag (med släkten). på lördagen klämmer vi in en middag hos Emilia och niclas också


RSS 2.0