En blogg om ett liv

Det var ett tag sen jag skrev igen..
Det är sommar, ränner runt lite här och var och hittar på en massa bus..

Jobbar också. Kolmårdens djurpark på barnaktivitet. Rätt okej jobb..Hälsar på bamse, tittar när ungar blir  glada av att hoppa trampolin, tittar på barn och föräldrar som blir glada av att åka elbil och städar parken och får då titta på djur och prata med människor om deras upplevelse.. Rätt okej. Inte som kyrkan men okej..

inser att sommaren är snart slut. jag bara jobbar, umgås med familjen, dricker alkohol och träffar människor.. det är rätt okej ändå men känns så onödigt ibland.. Känns inte som om man får ut så mycket av de mer än glädje för studen och mindre pengar.

Jag saknar min bästa kompis ibland.. hon som jag pratade med allt om. Men hon finns där ibland och älskar henne för det. Nu behöver hon mig mer än någonsin om hon låter mig ta hand om henne.. Saknar henne mer än någonsin nu när hon åkt iväg så där långt bort med den där Niklas och hans familj. Hoppas de är bra där borta, vaka över dem gud.

En blogg om ett liv

Det var ett tag sen jag skrev nu.. Så många tankar kring olika saker.

Idag fick jag reda på att jag kom in på religionsvetenskapspogramet, i linköping. Det var väldigt skönt att få veta att mina betyg var tillräkliga för att söka med. Jga sökte endast med mina betyg och har inte gjort högskoleprovet. Det kändes som att mitt hårda arbete de sista året på gymnasiet lönade sig. Som att det var värt att gå till skolan trotts att alla andra var pyttesmå och jag bara störde mig på dem. För nu har jag mina betyg. Inte topp betygen men jag har kämpat ihop dom, jag har försökt gjort mitt bästa. Även om jag kände att de inte räkte så långt då så kändes det som en beräftelse att "du duger", "ditt arbete du gjort under 4 år det var bra gjort". Kändes som att jag behövde det.

jag har även haft en underbar mini helg mitt i veckan. Nu väntas helg med arbete på kolmårdens djurpark. Ett wild camp pass imorgon och sen parkvård.. Vädret ska tydligen svika mig på söndag men jag får iallafall pengar för att gå i regnet. Jag borde sova nu. men det finns en hel del att bara tänka på.

Emma åker ifrån Nya zeeland på måndag, Gud känns så skönt att hon kommer tillbaka. Även om det tar ett tag tills hon kommer hem hem till sverige så hon den busungen sak stanna i danmark ett tag (tror de var så iaf). Men oj vad jag vill krama den människan. Hoppas hon finner till till det :)

Det var en del av de som är på mitt hjärta. Nu måste jag sova. Blir 8,5 stadiga timmar imorgon. Undebart... kanske lite.

RSS 2.0